Sempre

Tassen van Sempre?

Het merk Sempre valt onder het design van VOI lederwaren. Het bedrijf is opgericht in 2002 als een kleine onderneming. In de afgelopen 14 jaar is het bedrijf gigantisch gegroeid en heeft de tassenwereld van Europa veroverd. In verschillende Europese landen, waaronder uiteraard Nederland.

Productie van VOI lederwaren

Voi Leather Design wordt geproduceerd door een intern, trendbewust designteam die veel waarde hecht aan onafhankelijkheid en functionaliteit. Met onafhankelijheid wordt bedoeld dat iedere tas bij iedere outfit moet kunnen matchen. Modetrends en ontwikkelingen volgen hoort ook bij de taak van het Designteam. Elk detail van het produceren van een tas of bijvoorbeeld kleinlederwaren wordt niet overgelaten aan toeval. Elk detail wordt namelijk onderworpen aan een constante kwaliteitscontrole. Ook vinden wij, als verkooppunt van Sempre, het belangrijk dat tijdens het produceren van de tassen er rekening wordt gehouden met duurzaamheid en er geen kinderarbeid in het bedrijf voorkomt.

Hoe zijn wij een trots verkooppunt geworden?

De producten van VOI lederwaren wordt gepresenteerd aan klanten op maar liefst 30 verschillende beurzen. De producten van de winter en de herfst worden in het voorjaar aan ons gepresenteerd. Moet u nagaan, dat wij maar liefst al een half jaar voordat de producten in onze winkel liggen te schitteren, de producten  zorgvuldig hebben uitgekozen. Ook plaatst VOI advertenties in o.a. de vriendin en de Glamour ter ondersteuning.

Sempre collectie in onze winkel

De Sempre tassen vallen onder een gekleurde en slijtvaste collectie. De zachtheid komt naar voren in het licht door het materiaal dat gebruikt wordt. Voor de herfst en in de winter verkopen wij de collectie in matte en ingestelde kleuren. Met ingestelde kleuren bedoelen we uiteraard de kleuren die bij de herfst en de winter passen.

 

P.S. Kom snel langs in onze winkel om deze mooie collectie te bekijkenShare this post

3 replies on “Sempre

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *