Gigi Fratelli

Tassen van Gigi Fratelli?

De heer van Gils, ontwerper van verschillende prachtige diverse tassen. Hij creëert prachtige, door de handgemaakte tassen, die kleurrijk zijn. Maar, de tassen van Gigi zijn toch net iets anders dan de rest van de tassen die door deze ontwerper zijn gemaakt. Vrouwelijk, en nog net iets mooier gekleurd voor de vrouwelijke wereld. Met als uniek detail, dat niet alleen de buitenkant er mooi uit ziet, maar de binnenkant misschien zelfs nog mooier. Er is veel aandacht besteed aan de binnenkant bij het produceren van het merk Gigi Fratelli. Er is namelijk nagedacht over de ritssluitingen, de keystring of bijvoorbeeld speciale laptopvakken. De binnenkant is de start, daarna volgt de rest.

Naast dat er goed is nagedacht over een praktische binnenkant en een mooie buitenkant, heeft Gigi gebruik gemaakt van prachtige leersoorten. Gigi Fratelli werkt met mooi Italiaans leer. Immers zijn de Italianen in staat om ’s werelds mooiste leer te produceren, terwijl ze goed letten op de Europese wetten.

Gigi Fratelli wordt in veel verschillende landen verkocht. Uiteraard zijn wij ook één van de trotste verkooppunten, met veel keuze! Ook zullen wij u garanderen dat wij u kunnen helpen bij het maken van uw keuze.

Hopelijk zie ik u snel terug!

 

 Share this post

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *