by Loulou

Bags by Loulou

Het merk by Loulou is erg bekend in de tassenwereld. Het is een merk dat geïnspireerd is door de jaren ’50 van Parijs. Parijs was destijds het middelpunt van de haute couture en de Europese kunst. Haute couture is het hoogtepunt van de mode. Dit was zo, omdat er soms maar enkele dezelfde kledingstukken werden gemaakt en vrijgegeven. Op deze manier blijft iets waarde behouden. Ook werd vrijwel alles gemaakt met de hand met verfijnde technieken.

Des ondanks dat er veel verandert is in de afgelopen jaren, blijft Parijs een mode stad. De tassen in de afgelopen jaren zijn natuurlijk ook veranderd. Toch blijft ‘by Loulou’ het handgemaakte en de trendy design behouden.

Korte geschiedenis van ‘By Loulou’

De ontwerpster van ‘by Loulou’ is begonnen met het maken van iets dat functie had. Floor de Water, de ontwerpster, stoorde zich altijd aan het gesjouw van spullen. Daarop bedacht ze de ‘smart little bag’. Dit was een portemonnee die bestond uit een apart vakje voor de telefoon, met als extra voor de vrouw, een spiegel toegevoegd. U kunt dit vergelijken met een ‘clutch’. De handige functies sloegen vrijwel meteen  aan  bij het publiek, waardoor binnen no time de voorraad was verkocht. Het merk is gigantisch gegroeid en er worden 4 collecties per jaar gelanceerd. Ook hebben ze hard gemerkt aan een exclusieve lijn, waar andere leersoorten voor worden gebruikt.

‘By Loulou’ in Harderwijk (leariek/lederzaak)

Wij verkopen het merk ‘By Loulou’ met trots. De producten zijn erg gewild en dit komt onder andere door de betaalbaarheid. U kunt iemand blij maken met een prachtige tas of clutch met veel kwaliteit, zonder dat het een rib uit uw lijf kost. Ook is het mooi om te weten dat ooit koningin Maxima gespot is met een Smart Little Bag. Wilt u net zo’n fashionista zijn als onze koningin? Kom dan snel een kijkje nemen in onze winkel op Donkerstraat 22 in Harderwijk

 

 

 Share this post

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *