Arcadia

Waarom tassen en accessoires van het merk Arcadia?

De producten van het merk Arcadia komen uit Italië. De gehele collectie is ontworpen voor moderne mensen die details belangrijk vinden. De gedachte achter het ontwerp is dat mensen die producten van het merk Arcadia dragen een gevoel hebben van welzijn en trots. U kunt dus al raden, dat de tassen met liefde, zorg en veel aandacht zijn gemaakt.

Toch ziet Arcadia zichzelf niet alleen als producer van de producten. Arcadia ziet zichzelf voornamelijk als ‘partner’, hiermee wordt bedoeld dat het merk samenwerking heel erg belangrijk vind. Ieder aspect, iedere fase tussen de productie en verkoop van de producten, schenkt het bedrijf aandacht aan.

Geschiedenis van Arcadia

Elke collectie vertelt 40 jaar werk vol passie en hard werken. De oorspronkelijke stichters waren de mannen Tonino Tondi en zijn zoon Pasquale. De waarden die zij hebben bedacht, zijn na al die jaren nog steeds intact gebleven.

De waarden van Arcadia zijn namelijk:

  • handgemaakt
  • kwaliteit grondstoffen
  • 100% gemaakt in Italië

Deze waarden hebben ervoor gezorgd dat Arcadia kan concurreren op de meest veeleisende markten.

Arcadia, een product die een perfecte mix heeft van vakmanschap en modern design. Wij kunnen onszelf een trots verkooppunt noemen.

Bent u nieuwsgierig geworden?

Deze week komen er items online! Of neem een kijkje in onze winkel in Harderwijk.

P.S check de lookbook aankomende tijd vaker, deze komt ook online te staan van alle merken bij elkaar!Share this post

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *